21 July 2007

CE E DRAGOSTEA ?


Dragoste. Ce va vine in minte cand auziti acest cuvant? Este un iubit sau o iubita; este un sot sau o sotie; sau poate mama sau tatal tau, sora sau fratele? Poate va ganditi la acel prieten special in care poti avea incredere intotdeauna. Intreaba o suta de oameni sa defineasca ce este dragostea si probabil vei primi o suta de raspunsuri diferite. Subiectul dragostei a fost examinat de filozofi, infrumusetat de poeti si inaltat de muzicieni de-a lungul secolelor. Dar suntem noi acum mult mai lamuriti decat am fost ?

William Shakespeare spunea despre dragoste: "Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului."

Stim noi ce e dragostea adevarata? Eu unul sunt pierdut in aceasta lume, plina de surprize.Am iubit, iubesc pe cineva si voi iubi in continuare.Acela care nu a iubit niciodata inseamna ca nu a trait niciunde. E un sentiment aparte cand iubesti, poti pierde sau poti castiga.

Viata e foarte frumoasa daca iubesti ,daca traiesti inseamna sa iubesti. Daca ma intreaba cineva ce e dragostea nu ma uit in dictionar ci o spun din inima.......este cel mai frumos sentiment si dulce care poate exista in viata unui om. Fara dragoste esti pierdut...cei ce nu au intalnit dragostea..le doresc succes!!

10 July 2007

VACANTA DE VIS








Desi masoara numai 6,5 km lungime si 4 km latime, Bora Bora este recunoscuta drept cel mai frumos si mai romantic loc de pe Pamant. Superlativele nu sunt suficiente pentru a descrie incredibila frumusete a “Perlei Pacificului” si a lagunelor de culoarea turcoazelor ce o inconjoara.
Desi Bora Bora este cea mai ravnita destinatie pentru luna de miere, si o vacanta in familie se va transforma intr-o experienta unica. De-a lungul tarmului insulei principale, dar si pe unele dintre insulitele (motu) inconjuratoare sunt situate numeroase hoteluri, in special de 4 sau 5 stele, constituite din bungalow-uri - mici casute amplasate pe plaja sau suspendate deasupra apei.
Pentru a descoperi cu adevarat frumusetile acestui paradis si pentru a avea parte de o vacanta cu adevarat exotica, turistii pot opta pentru o gama larga de activitati: snorkeling, scuba diving, aqua safari, shark feeding, lagoonarium, parasailing, plimbari cu submarinul, avionul sau elicopterul, o vizita la ferma de perle, si lista poate continua.
Fiecare hotel are cel putin 2 restaurante, lucru care se traduce printr-o oferta extrem de larga pentru vizitatori, acestia avand posibilitatea de a lua masa la oricare dintre restaurantele de pe insula, cu mentiunea ca majoritatea necesita rezervare.
Printre cele mai faimoase restaurante se numara: Top Dive (unde exista si o scoala de scuba dive), Bloody Mary (care isi intampina vizitatorii cu o lunga lista a celebritatilor ce i-au trecut pragul si care nu are un meniu prestabilit, servind "catch of the day"), Matira Restaurant (situat pe singura plaja publica din Bora Bora).

Search This Blog