31 October 2008

DESPARTIRILE ANULUI IN ROMANIA

Orice despartire este foarte grea.Te lasa cu inima ingreunata, o tristete in ochi care nu minte pe nimeni,iar colturile buzelor lasate in jos.
Gandul ca nu va mai fi sa fie te seaca de orice fericire si-ti vine sa zaci intr-o nongandire. Atunci iti dai seama cate amintiri pot sa incapa intr-o minte de om.

In lumea showbizului anul 2008 a insemnat pentru unii si despartiri. Greu, dar asta e viata.Cea mai mare despartire dupa parerea mea este cea dintre Mihaela Radulescu si miliardarul Elan Schwartzenberg, dupa un mariaj de 10 ani din care a rezultat un baietel, Ayan.Nu au lasat sa scape nici un semn ca relatia lor ar fi pe butuci, asa ca vestea a picat ca o bomba.

"Ne-am despartit de multa vreme, cu discretie si grija pentru copilul nostru. Nici eu, nici Elan nu avem altceva de comentat, suntem in cele mai bune relatii si nu va straduiti sa aflati scandaluri, caci nu exista", a declarat Mihaela Radulescu (38 ani).
Surprinzator de repede, moldoveanca a gasit in bratele cui sa stea:Dani Otil (28 de ani).Ei au fost vazuti in ultima vreme in ipostaze tandre la mai multe evenimente, cum ar fi Raliul Sibiului Pirelli sau cursa de motociclete de la Bistrita.



O alta ruptura ''grea'' ii are in plan pe sotii Iovan, ea creatoare de moda(Romanita), el pilot de avion(Adrian).Relatia dintre cei doi a durat doar cinci ani, acum doi ani aparand pe lume baietelul lor, Albert Adrian.

Romanita si pilotul Adrian Iovan s-au cunoscut in 2003, când creatoarea de moda se intorcea de la Viena, cu o cursa Tarom. Ea insasi a povestit, in cartea pe care a scris-o, ca s-a indragostit de Iovan la prima vedere, in avion, iar apoi a facut tot posibilul sa-l reintâlneasca, desi aflase ca pilotul era casatorit. Adrian a decis sa divorteze, iar nunta cu Romanita a fost declarata “nunta anului”. Dupa doi ani, in toamna lui 2005, Romnita a anuntat ca va deveni mama. Tragedia care s-a intâmplat insa in familia ei – când un hot care intrase noaptea in casa a fost impuscat mortal de Adrian Iovan – a adus cu sine un alt necaz. Romanita a pierdut sarcina si a trecut, impreuna cu sotul ei, printr-un cosmar mediatic ce a durat câteva luni.
In final, magistratii au hotarât ca Adrian Iovan a tras in legitima aparare, desi cazul a fost stramutat din Bucuresti si s-a inchis dupa zeci de termene. La scurt timp dupa ce a pierdut prima sarcina, Romanita a ramas din nou insarcinata. Chiar de ziua ei, pe 3 octombrie 2006, vedeta a adus pe lume un baietel superb pe care l-a numit Albert Adrian.


Romanita a fost fotografiata de paparazzi pe când se saruta in masina cu jurnalistul Radu Popa, insarcinata fiind in luna a opta. A urmat o noua isterie mediatica, iar ipoteza divortului a fost si ea luata in calcul, pana la urma confirmandu-se.



Ion Dichiseanu(76 ani) si Simona Florescu-Dichiseanu(42 ani)

Sotia cunoscutului actor doreste sa traiasca o viata mult mai libera decat pana acum.
''De cand ne-am casatorit am fost tinuta legata de cratita si copil. Ion mi-a cerut sa renunt la cariera mea, la muzica, pentru a avea grija de Ioana. Acum, insa, fiica mea are 21 de ani. A crescut si se poate descurca singura, asa ca imi doresc sa urc din nou pe scena, sa cant!", a mai dezvaluit Simona, care este mai tanara cu 34 de ani decat Ion Dichiseanu.

Paparazzii CANCAN a surprinso pe Simona alaturi de un anume tip Joe, mai multe zile la rand, in ipostaze tandre. "Joe ma ajuta sa-mi relansez cariera!" Pe de alta parte, ea sustine ca sotul stia despre existenta lui Joe Librescu.
La randul sau, actorul spune ca a facut eforturi disperate pentru a-si salva casnicia, dar ca iubirea dintre ei a disparut definitiv. Ca un adevarat gentleman, Dichiseanu a evitat in toata aceasta perioada sa comenteze presupusele aventuri extraconjugale ale nevestei sale. O pretentie a avut totusi maestrul, care si-a maritat recent fiica: sa nu-i lase fostei neveste numele sau, obligand-o pe aceasta sa revina la numele “Florescu”.


ANDREEA RAICU SI TUDOR CHIRILA

Dupa o relatie inceputa in 2006, cei doi au anuntat “oficial” ca nu mai formeaza un cuplu. Dupa mai bine de doi ani petrecuti impreuna, Andreea Raicu si Tudor Chirila s-au despartit, lucru anuntat de prezentatoarea TV pe blogul sau. “Nu mi-a placut niciodata sa vorbesc public despre viata mea personala… am evitat ori de cate ori am putut. Trebuie sa va impartasesc si voua… ne-am despartit! As fi vrut sa nu fiu nevoita sa vorbesc despre asta (…), dar am confirmat doar din dorinta de a pune punct acestui subiect, de a incheia seria de speculatii, presupuneri si intrebari. Mai mult decat atat n-am sa mai comentez pe acest subiect”, scrie Andreea Raicu.


In mai multe randuri, presa a anuntat fie ca pentru cei doi bat clopotele de nunta, fie ca Andreea Raicu si Tudor Chirila s-au despartit, zvonuri infirmate, la vremea respectiva. In plus, potrivit unor informatii aparute in presa, relatia de cuplu ar fi fost una tumultuoasa, mai ales pentru ca Tudor Chirila este un barbat temperamental. Un episod de genul acesta, povestit de martori, s-a consumat anul trecut, cand artistul, aflat la volanul masinii sale, a urmarit automobilul in care se afla iubita sa, a sicanat-o pe aceasta in trafic, pe Calea Dorobantilor, si a blocat pentru cateva minute circulatia in zona. Incidentul de anul trecut a avut loc chiar inaintea Galei anuale a Premiilor “Ioan Chirila”, organizate de Tudor Chirila in memoria tatalui sau.

Tudor Chirila si Andreea Raicu se cunosteau de mai multi ani, insa au devenit un cuplu in 2006, iar relatia lor a luat prin surprindere lumea mondena. Diferentele dintre cei doi sunt destul de mari si nici unul nu se incadra in “tiparul” fostilor iubiti. In timp ce Andreea Raicu a avut relatii cu Cristi Chivu si cu Tudor Vasile, fiul fostului premier Radu Vasile, nonconformistul cantaret si actor Tudor Chirila a iubit-o timp de sapte ani pe actrita Dorina Chiriac.


DELIA MATACHE SI MATTEO

Delia Matache si Matteo s-au despartit dupa doi ani de iubire nebuna, in care au trecut nepasatori pe langa intrigile celor din jur.

Delia Matache a fost cea care a pus capat relatiei care parea ca nu evolueaza nicicum, iar de doua luni vedeta a incercat sa pastreze aparentele, pozand intr-o femeie fericita si implinita alaturi de iubitul ei."Am fost putin mai matura si am hotarat ca e mai bine sa ne despartim decat sa ne certam.Nu s-a intamplat nimic urat, ba chiar lucram impreuna la noul album. In acest moment nu mai vreau sa fim iubiti sau sa fim legati sufleteste"

In ciuda acestei situatii, cei doi au ramas in relatii bune, urmand chiar sa-si continue colaborarea pe plan profesional.

Inaintea lui Matteo, Delia a avut o relatie cu Edy Iordanescu, fiul fostului selectioner al Romaniei.

CELE MAI CIUDATE FESTIVALURI DIN LUME


Cred ca majoritatea dintre dvs. ati luat parte la vreun festival, dar poate nu unul ciudat asa cum se intampla prin lume. De fiecare data se petrec si momente mai putin placute, dar asta e ''crema'' festivalului.

Unul dintre cele mai cunoscute festivaluri este cel de la Pamplona(Spania), unde oamenii se lasa fugariti de tauri, deseori inregistrandu-se accidente.

La Cooper’s Hill, în Anglia, are loc concursul de prins roata de brânză. Aceasta este pusă în mişcare de pe vârful unui deal, pe o distanţă de 200 de metri. Cel care reuşeşte s-o prindă este declarat învingător. Aparent inofensivă, competiţia poate deveni periculoasă atunci când plouă. Ceea ce se întâmplă destul de des. Rezultatul: mulţi ajung la spital cu răni grave.

Numeroase cupluri din Finlanda, Germania, Suedia, SUA, Australia, China, Kenya şi Israel se reunesc anual în localitatea finlandeză Sonka järvi pentru a se întrece în cadrul festivalului de “cărat nevasta în spinare”. Unii s-au grăbit să susţină că este vorba despre o tradiţie din vremea invaziei vikingilor sau hunilor, când localnicii erau nevoiţi să-şi care nevestele în spinare pentru a le salva din casele incendiate.

În realitate, prima ediţie a avut loc abia în 1992. Premiul este la fel de inedit precum concursul: un butoi cu bere care cântăreşte cât consoarta purtată în spate pe un traseu plin de obstacole. Singura interdicţie: niciun participant nu are voie să poarte în spate soţia altuia.Greutatea ideala este de 50 kg si premiul pe masura 50 litri bere.


In Spania, au loc anual două întreceri al căror ingredient de bază este mâncarea. Mai exact, bătaia cu fructe şi legume. Locuitorii din Bunol se bat cu roşii, în timp ce la Binissalem se desfăşoară un adevărat „război al strugurilor”.

Belgienii înghit peşte viu, în timp ce ucrainenii din Malanka îmbracă uniforme naziste şi recreează atmosfera de război pentru a celebra încheierea celei de-a doua conflagraţii mondiale.



La sfârşitul lunii iunie, în Turcia a avut loc cea de-a 650-a ediţie a festivalului de lupte, pentru care au fost risipite două tone de ulei de măsline. Kirkpinar sau „yagli gures” este considerat sportul naţional al turcilor, marcând totodată încheierea sezonului de lupte care durează opt luni.

Pe lângă ungerea cu ulei, un alt element care nu trebuie să lipsească este şortul din piele de bivol indian sau din piele de viţel. Faima turneului şi sumele mari de bani acordate câştigătorilor au făcut ca dopingul să pătrundă şi aici, chiar dacă străinii nu pot participa.

STATISTICI BIZARE

Imi place sa ma joc cu cifrele, desi nu sunt contabil, mai ales cand e vorba de bani.

In cele ce urmeaza vor aparea cateva cifre interesante de luat in consideratie :)

DESPRE OAMENI
*** Fiecare unghie de la mana are nevoie de cinci luni ca sa creasca in intregime, in timp ce unghiile de la picioare cresc de patru ori mai repede;
*** Putin peste 20% din masa corporala totala este asigurata de cele 206 oase care compun scheletul (bebelusii se nasc cu 300, iar cele in surplus fuzioneaza cu oasele mai mari;
*** Adultii au 32 de dinti, incisivi, canini si molari;
*** Majoritatea oamenilor adorm in aproximativ 7 minute, iar daca aleg sa isi petreaca noaptea intr-o maniera mai pasionala, ei au la dispozitie 28 de pozitii sexuale, surprinse si ilustrate de Kama Sutra;
*** Numarul firelor de par de pe corp depaseste 5 milioane, si, intr-o singura spranceana sunt cuprinse in medie 550.
*** In fiecare minut, populatia lumii sporeste cu 146 de indivizi, dintre care doar 16% sunt ambidextri.

DIVERSE
*** O ceasca de cafea contine 100 mg de cofeina; prin comparatie, o cana de ceai are doar 39, o cola sau orice alta bautura cofe­inizata, 15 mg, iar o ciocolata calda doar 2;
*** O musca obisnuita bate din aripi de 190 de ori pe secunda;
*** Ochiul uman distinge pacla de ceata la o distanta de aproximativ un kilometru;
*** Bambusul creste cu aproxi­mativ 89 de centimetri pe zi, in timp ce ursuletul koala petrece 22 de ore pe zi, dormind.
*** Pe parcursul unei nopti, o singura cartita sapa galerii de peste 90 de metri lungime.
*** Daca iepurii nu si-ar toci dintii rozand, acestia ar putea atinge dimensiuni impre­sionante de pana la 3 metri.

DESPRE FEMEI
*** Doar o treime dintre blonde au parul natural pigmentat astfel;
*** Daca s-ar transpune in realitate, conform marimii capu­lui, dimensiunile papusii Barbie ar depasi doi metri inaltime, si ar atinge 91-33-96;
*** Actrita Elizabeth Taylor a avut 8 casnicii;
*** Numarul minim de cuvinte rostite de femei pe parcursul unei zile este de aproximativ 6000, in timp ce ponderea cuvintelor spuse de barbati nu depaseste 4000.
*** De-a lungul istoriei, doar figurile a doua femei au aparut pe bancnotele Angliei - nu toate au detinut functii su­pre­me de conducere.
*** O data pe luna socotea Elizabeta I ca se cuvenea sa faca baie, indiferent daca trebuia sau nu.

29 October 2008

ADEVARURI DESPRE BARBATI

1. Sexul este întotdeauna prioritar!
Vor spune că nu am suflet şi că doar pentru că sunt mai receptivi la acest capitol, asta nu-mi dă dreptul să spun că mintea lor stă în pantaloni. Dar nu-i nimic. Îmi iau singură acest drept şi susţin sus şi tare că pentru ei sexul a fost, este şi va fi pe primul loc. Peste sport, peste serviciu, peste noi, peste relaţia nostră, peste familia lui şi chiar peste sănătatea lui. Dacă sexul este printre opţiuni, atunci ştim care va fi alegerea.

2. Replicile din filme sunt cele mai bune instrumente de comunicare
Ei memorează tot. Găsesc atât de interesante şi funny replicile din seriale americane, încât le folosesc ori de câte ori au ocazia. Şi sunt al naiba de dese ocaziile de genul ăsta. Reproduc chiar şi glumele lui Austin Power (care... fie vorba între noi, nu este deloc amuzant), iar „jocul” nu se tremină aici. Prietenii lui râd, continuă dialogul, spun altă replică şi întreaga scenă este rulată chiar la voi în sufragerie.

3. Nu sunt atât de amuzanţi precum vor să pară
Băieţi, iată o ştire care v-ar interesa. Sau mai degraba v-ar ajuta! Reproducerea citatelor amuzante din filme nu vă fac să fiţi voi înşivă haioşi. Poate doar posesorii unei bune memorii. Aşa că amintiţi-vă când vreţi să mai citaţi vreun macho din filme americane, doar voi credeţi că sunteţi funny, nu şi ceilalţi.

4. Exagerează în orice situaţie
Ei nu au niciodată succesul despre care vorbesc tot timpul, nu au înălţimea cu care se laudă, nu sunt amuzanţi precum se vor şi nici atât de arătoşi precum se cred. Ei, bărbaţii, tot timpul au tendinţa de a deforma realitatea. Aveţi grijă dacă vă spune că... mărimea chiar contează.

5. Sunt leneşi
I-aş numi mai degrabă comozi. De câte ori nu i-aţi auzit spunând că se uită pe un anumit post tv doar pentru că nu au la îndemână telecomanda să schimbe canalul. Sau că mai bine sună, decât să scrie un sms. E nevoie de o singură tastă. Dacă ar fi după ei, sexul şi fotbalul sunt singurele motive care-i mai scot din trândăveală.

6. Se irită când întărziem la întâlnire şi dau tot timpul vina pe...oglindă.
În realitate, simt un fel de teamă cum că tu, partenera lui, nu vei fi cea mai frumoasă din acea seară.

7. Cred că pot face orice mai bine decât noi
Orice intreacţiune cu o altă persoană, bărbat sau femeie, se transformă într-un mic concurs, cu învinşi şi învingători. Iar el, masculul, primeşte întotdeauna coroniţă. Nimeni nu alege o variantă mai bună decât a lui, nimeni nu ştie să rezolve probleme mai bine decât el.

8. Nu suportă să fie criticaţi
Pentru că se cred atotştiutori, ei nu suportă să fie criticaţi. Tot ce fac este productiv, tot ce spun este bine. Asta înseamnă că trebuie să le protejăm eul pentru a nu-i dezorienta în misiunea lor de binefăcători?

9. Vor să audă constant: esti cel mai deştept, eşti cel mai bun, eşti cel mai...cel!
Majoritatea au fost obişnuiţi, (de către mamele lor), să audă tot timpul laude. Se hrănesc cu ele, aşa că au nevoie de ele în continuare. Tot timpul! De ce credeţi că vor să vorbim “murdar” în timpul partidelor de sex? E o confirmare că au “mintea ascuţită”! Şi când vin acasă, după ce au trecut cu brio un examen, vor să audă de la noi cât de deştepţi (şi să nu uităm ... aderabili) sunt ei.

10. Întotdeauna trebuie să câştige
Oricând, oricum. Nu contează contextul, el trebuie să iasă învingător. La tastarea sms-urilor (pot tasta 65 de cuvinte pe minut, frate!), la jocul de şah de pe calculator, la fotbalul în sală sau ...la agăţat. El trebuie să iasă pe primul loc. Trist...dar adevărat! Dar şi amuzant, pentru noi, spectatorii.

11. Orice fată neinteresată de persoana lor, e… naşpa
Pentru că orice fată normală, frumoasă, sexy nu l-ar refuza pe El. Ceva trebuie să fie în neregulă cu ea dacă nu vrea să aibă de a face nimic cu el. E naşpa, e egoistă, e mofturoasă, într-un cuvând, nu e de nasul lui. Şi nici prietenilor nu le-ar plăcea, aşa că este evident că nu e THAT GIRL.

12. Sunt ca nişte femei
Ştiu, sună... sensibil, dar chiar sunt muieri. Ei discută despre marele rol pe care-l deţin, dar când vine vorba să-l joace, se comportă mai rău ca femeile. Mai ales atunci când vine vorba de despărţire. Ne aşteptăm să procedeze matur, ca un adevărat mascul (care, by the way, nu există) şi să spună verde în faţă ce crede despre relatia noastră. Nici de cum. El închide telefoanele, se comportă ciudat şi îşi sună prietenii să le împărtăşească actele sale de vitejism. De ce nu înţelegeţi că ar fi muuult mai uşor dacă aţi vorbi?

13. Au două feţe
Ne complimentează în faţă, au tot genul de texte care mai de care mai sonore. Când întorc spatele, dar mai ales când se întâlnescu cu “gaşca”, nu ezită să aminească de unele părţi ale corpului, mai mult sau mai puţin voluptoase. Întorc cealaltă faţă, devin misogini şi analitici.

PS.ARTICOL PRELUAT DIN PRESA ONLINE

ADEVARURI DESPRE FEMEI

1.TE DUCE CU PRESUL
Daca nu ai pres ai scapat, dar ai grija sa nu aluneci pe parchet:)).Daca ai aflat ca s-a intalnit cu ex-ul la cafea, va spune ca ti se pare – si el e ca toti barbatii si de ce crezi ca ar avea o problema sa iti spuna ca s-au vazut. Inseamna ca ii pasa de ce simti si nu vrea sa te raneasca. Nu ii pasa, insa, atat de tare cat sa nu se mai vada cu el. Incearca si tu sa iesi cu fosta…


2.Lucrurile sunt mult mai complicate decat crezi

Cand un barbat vrea la televizor - uneori bere sau sex - nimeni nu il considera infantil. Multi isi ofera mici placeri de tipul “iesiri usoare”. Daca abia ai inceput sa te vezi cu o femeie si daca te place, nu ai nicio problema. Nu i se pare ceva iesit din comun. Cand, insa, se instaleaza in relatie, iti va prezenta netul ca pe ceva foarte complicat, care strica mintea barbatilor. Sunt si altele, la fel de “periculoase” pe care va avea grija sa le stii.

3 E obligatoriu sa ii faci complimente

Ok, vi le tot facem! Stim cat e de importanta persoana voastra. Iar asta ne scoate din minti. Stim si ca noi suntem singurii care gresim. Daca ne bagati in seama am si ajuns la orgasm. Nu mai vrem altceva. Nu vrem decat o pauza. Ca ne uzam. Sau poate tu esti uzata? Te-ai gandit? ...Ups, scuze iubito. Am vrut sa spun ca minunanta rochie pe care o porti arata mirobolant.

4 Stie ce ti se potriveste mai bine decat stii tu

Se intampla tot cand e sigura pe relatie. Daca e ceva cat de mic care nu ii place la tine, va vrea sa il schimbe. Daca o inseli este ok sa te schimbe, dar daca ai luat tricoul care nu trebuia sau daca ai freza aiurea, nu e treaba ei. Stii si singur cum vrei sa iti stea parul. Doamnelor, nu mai credeti tot ce scrie in revistele pentru femei despre ce ne place. Opriti-va la sex oral (sau de care vreti voi) si va iubim.

5 E un drac fata de alte femei

Nu vei putea niciodata sa intelegi ironia crunta cu care ele biciuiesc in timpul oricarui conflict. Femeia suparata este rece, calculeza si daca decide sa se bata, face cele mai mari stricaciuni. Deranjeaz-o si vei afla. Deci, daca vezi ca loveste prin emailuri si zvonuri impotriva altcuiva, fii prietenul ei. Pazaste-ti spatele cu mare grija!

6 E intr-o suferinta continua

E adevarata cauza pentru care simt nevoia de complimente. Dar ele nu inteleg. Cand un tip e cu o tipa, el gandeste ca ea e tare. Uita ca femeia, in general, este devastata de o suferinta interioara. Baieti, pe bune, ele chiar au tot soiul de chestii. Daca intelegeti durerea existentiala a iubitei, va veti explicati o groaza de mistere feminine. Punctul G nu va asteptati sa vi-l explicati!

7 E complet nebuna

Pare cliseu, dar cand apare o dezechilibrare chimica (ex schimbare de nivel hormonal), gandurile nu mai controleaza cuvintele si actiunile; se numeste nebunie. Ar fi de ajuns sa ducem multe femei la ospiciu. Noi, insa, ne ducem amarul intre toanele ei, asteptand o ameliorare. Multe admit nebunia lor “temporara”, dar daca faci greseala sa nu stii ca e o doar de moment, va fi vai de tine. Tu nu ai voie decat sa o intelegi.

8 Umor au doar ele

Ne intalnim cu femei simpatice. Nu sunt intotdeauna grase si nu toate sunt lesbiene. Unele sunt hot si de astea suntem mandri. Multe, insa, rad doar la glumele lor. Daca le intrebi, spun ca vor un barbat glumet si chiar se dau peste cap sa il aiba. Numai ca atunci cand apare, tocmai se uita la telenovele si, “Vai, scuza-ma un pic. O sa fiu atenta si la tine.” Fii serios, poate daca semeni cu un actor din filmul ei.

9 E cool sa tipe la concert

Multe femei considera ca zbieratul in preajma unei personalitati este cool. Chiar si prietena ta. E in natura lor. Baietii (ne virgini) nu sunt obsedati de cei faimosi asa cum sunt femeile. Mergi la concert si o sa vezi cu ochii tai. Nu vor sa te insele, dar in mod cert isi pierd identitatea. In special daca cel care canta are si o chitara. Sau daca ii da autograf. Chiar pot lesina, daca tipul are un accent mai ciudat.

10 Minte mult mai bine decat tine

Cand un barbat minte, stie ca face ceva rau. Isi intoarce privirea si face totul ca sa iasa din situatie. Cand o femeie minte, se uita la celalalt. Ii place sa i il priveasca in ochi si sa ii toarne baliverne. Si o face in mod rezonabil. Mult mai rezonabil decat de obicei. (Asta e primul semn). Mi-e mila, insa, de cel care isi prinde iubita mintind. Ea isi va atinti asupra lui intreg arsenalul de razboi. Nu incerca sa faci ceva. Mai bine te imbeti si pleci sa cauti alta.

11 Fericirea push-up

Majoritatea nu agatam pe strada. Belim ochii la funduri sau la sutiene push-up de la distanta rezonabila. Sunt si novici care indraznesc sa comenteze dar si-o iau peste ochi. Femeile nu vor sa fie agresate. Daca, insa, nimeni un scoate un cuvant, devine ingrijorata. Nu se mai simte sexy. Baieti, nu luati asta ca o invitatie. Iar voi, doamnelor, incetati sa mai spuneti ca nu va place cand sunteti privite.

12 Ele stiu mai bine ce gandim

Pentru barbati, sa spuna ce gandesc este o mandrie. Nu conteaza cat de direct vorbesti, ele simt ca au control doar incercand sa decodeze ce tu nu spui. Si, uite-asa ajung sa stie ce simti si ce vei face in continuare chiar daca un te-ai gandit la asta. Doamnelor, barbatii vorbesc doar cand vor sa spuna ceva. Voi vorbiti doar ca sa vorbiti. Daca va vine sa vorbiti fara rost, mai bine incercati sa faceti ceva.

13 Folosesc sexul pentru a ne manipula

Daca arata foarte bine si/sau este prea prietenoasa, e clar ca iti va cere ceva ce tu un vrei sa faci. E perfect normal in gandirea feminina. Stie ca iti place sexul si il foloseste ca sa te convinga sa faci ce vrea ea. Iar intr-un final, vei face. Fetelor, nu intelegeti gresit. Sexul e tot ce ne dorim. Folositi-l ca sa ne convingeti! E cea mai buna forma de manipulare. Sa nu va imaginati, insa, ca un stim ce faceti.

PS.ARTICOL PRELUAT DIN PRESA ONLINE

28 October 2008

DIVE DEPENDENTE DE VIBRATOR

Daca barbatii nu se descurca in dormitor, consoartele lor au mai multe solutii, cea mai potrivita fiind ''prietenul'' cu baterii, neaparat reicarcabile :)).
Recent am aflat care dintre vedete folosesc vibratorul, cu stiinta partenerului.
Lindsay Lohan (22 de ani) a avut multe aventuri cu bărbaţi, până când de curând a devenit lesbiană. Şi cum altfel nu se poate, din partidele de amor cu iubita ei Samantha, vibratorul nu lipseşte niciodată.
Sharon Stone (50 de ani) e la fel de provocatoare şi în viaţa de zi cu zi, ca şi pe ecran. Ea şi-a etalat recent un iubit cu 25 de ani mai tânăr despre care spune că o satisface sexual. Totuşi, actriţa a recunoscut că mai are un “prieten” foarte bun, cu baterii, pe care-l scoate să se “joace” aproape zilnic.
Una din “nevestele disperate”, Teri Hatcher (43 ani) e şi ea adepta jucăriilor erotice. Când a fost întrebată dacă are o relaţie, Teri a spus: “Sinceră să fiu, nu ştiu pentru ce mi-aş dori un bărbat. Deţin nişte electronice fabuloase”.

Eva Longoria, starul din serialul “Neveste disperate”, a declarat, în urmă cu ceva timp, că cea mai grozavă partidă de sex a fost cu o jucărie erotică şi că de atunci aceasta e nelipsită de la ea din dormitor. Actriţa de 33 de ani e de-a dreptul îndrăgostită de un vibrator Rabbit.
Jordan (30 ani) a fost atât de legată de vibratorul ei, încât a încercat să îl ia în junglă atunci când a filmat pentru “I’m a Celebrity Get Me Out Of Here”. Modelul le-a spus producătorilor reality-show-ului că are nevoie de jucăria sa sexuală “să omoare” timpul.
Halle Berry (42 de ani) a declarat recent că viaţa sa sexuală s-a îmbunătăţit considerabil de-a lungul timpului şi că este o mare admiratoare a jucăriilor sexuale. Actriţa a recunoscut că vizitează frecvent The Pleasure Chest (un magazin specializat, unde se vând vibratoare şi lenjerii intime sexy) pentru a-şi satisface fanteziile.


Acestea sunt cele mai cunoscute.Daca stiti voi altele, trimiteti un mail :))

26 October 2008

ECUATII DE GRADUL ... DOI


Am primit un mail in engleza, unde sunt prezentate niste ''ecuatii'' interesante despre oameni. Sper sa nu le luati in serios.
Pentru o usoara traducere : eat= a manca; sleep = odihna; work - a munci; enjoy = distractie; pigs = porci; earn= a castiga; spend= a cheltui; know= a sti; let= a lasa

Human = eat + sleep + work + enjoy
Pigs = eat + sleep
Hence, Human = Pigs + work + enjoy
If, Human - enjoy = Pigs + work
In other words,
Human that don't know enjoy = pigs that work

************ **
Men = eat + sleep + earn money
Pigs = eat + sleep
Hence, Men = Pigs + earn money
If Men - earn money = Pigs
In other words,
Men that don't earn money = Pigs

************ **
Women = eat + sleep + spend
Pigs = eat + sleep
Hence, Women = Pigs + spend
If, Women - spend = Pigs
In other words,
Women that don't spend = Pigs

************ **
Summary:
Men earn money not to let women become pigs!
Women spend not to let men become pigs!

Men + Women = 2 Pigs
Wish all the pigs happy forever.


FOARTE TARE FRATE ! :))

06 October 2008

CRIZANTEMA,O LEGENDA TRISTA


La Targoviste se organizeaza aproape an de an, un festival de romante renumit CRIZANTEMA DE AUR.In ultimul timp au fost ceva probleme financiare, insa s-au rezolvat si iubitorii de romante au avut o saptamana plina de spectacole.Nu sunt un fan al acestui stil de muzica, insa nici nu o detest.E ceva firesc sa se intample cu fiecare dintre noi, sa isi aleaga felul de a simti muzica.Majoritatea sunt manelisti si asta doare cel mai rau.

O legenda a crizantemei spune ca demult traiau pe o pajiste doua crizanteme frumoase: una alba si una galbena. Intr-o zi le-a vazut un gradinar batran care s-a indragostit de cea galbena. I-a cerut permisiunea sa o ia la el acasa, promitandu-i ca o va face sa arate si mai atragatoare, ca o va hrani bine si o va imbraca frumos.
Crizantema galbena a fost atat de incantata de vorbele gradinarului, incat a uitat complet de sora ei. Cea alba a plans amarnic cand s-a trezit singura in mijlocul campului. Frumusetea ei simpla nu fusese apreciata. Dar mai rau era ca nu avea cu cine conversa si se plictisea ingrozitor.

Crizantema galbena devenea tot mai frumoasa cu fiecare zi ce trecea. Nimeni n-ar mai fi putut recunoaste floarea simpla de pe camp: petalele ei erau lungi si ondulate, frunzele curate si bine ingrijite. Din cand in cand se mai gandea si la sora ei dar numai in trecere.

Intr-o buna zi a venit la batran primarul satului. Acesta cauta o crizantema perfecta care sa serveasca drept model pt blazonul familiei daimyo-ului. Nu i-a placut insa crizantema galbena. El dorea una alba, simpla. La intoarcerea spre casa a dat intamplator peste crizantema alba de pe camp care plangea cu suspine. I-a spus povestea trista a vietii ei si s-a vaitat de prea multa singuratate. Primarul i-a spus ca a vazut-o pe sora ei, crizantema galbena, dar nu i-a placut. Ea era mult mai frumoasa. Auzind aceste vorbe, floarea s-a mai inviorat si-i venea sa sara in sus de bucurie cand a aflat ca primarul intentiona sa o ia de acolo ca sa serveasca drept model pt blazonul daimyo-ului.

A fost transportata cu multa atentie in palachin si cand a ajuns la daimyo, toata lumea i-a admirat perfectiunea. Au venit artisti din toate colturile tarii ca sa o admire si s-o picteze. In scurt timp crizantema nu a mai avut nevoie de oglinda pt ca-si putea vedea chipul pictat pe toate lucrurile de pret ale daimyo-ului: pe cutite lacuite, pe armura, pe imbracaminte, pe asternut, pe perne. Cand ridica privirea, se vedea si pe pereti si pe paravan. A fost pictata in toate ipostazele si locurile posibile. Arata splendid!

In timp ce chipul crizantemei albe a ramas imortalizat pe obiecte de pret, crizantema galbena a avut parte de o soarta trista: a fost admirat de vizitatori, dar admiratia lor a avut un caracter efemer. Intr-o buna zi a simtit ca n-o mai tin puterile si viata a parasit-o. Capul ei mandru candva, s-a plecat la pamant. Batranul a luat-o si a aruncat-o la gunoi.


Trist.

TOAMNA PUSTIE


Incep frunzele sa cada si ploile imi devin prietenele de seara. Imi place sa aud seara cum ploua, sa stau intins si sa visez.Timpul trece mai repede si devie dusmanul meu, dar am sa-l ''ucid'' cu sange rece intr-o zi.
Imi plac poeziile de toamna.Una dintre ele este asta de mai jos:


Rasuna din margini de targ
Un bangat puternic de arma;
E toamna... metalic s-aud
Gornistii, in fund, la cazarma.

S-aude si-un clopot de scoala,
E vant, si-i pustiu, dimineata;
Hartii si cu frunze, de-a valma,
Fac roata-n varteje, pe-o piata.

Se uita in zari catedrala,
Cu turnu-i sever si trufas;
Gradina orasului plange,
Si-arunca frunzisu-n oras.

Si vine,ca-n vremi de demult,
Din margini, un bucium de-alarma,
E toamna... metalic s-aud
Gornistii, in fund, la cazarma.


Autor: George Bacovia

Search This Blog