11 February 2009

NEVESTE DE FOTBALISTI ( I )

CAROLINA CELICO

Carolina Celico - sotia fotbalistului brazilian de la AC MILAN, KAKA.S-au casatorit pe 25 decembrie 2005, ea fiind fata reprezentantului Casei Dior in America de Sud si care a fost clasificata intre cele mai frumoase cinci neveste de fotbalisti de la Campionatul Mondial din 2006.Putini stiu ca cei doi s-au casatorit virgini, dupa o dragoste platonica intinsa pe durata a patru ani.




HELENE SVEDIN

Helene Svedin - sotia lui Luis Figo (nationala Portugaliei). Sotia lui Figo a devenit faimoasa datorita fotografiilor din revistele pentru barbati. In prezent, ea este mama grijulie a trei fetite. Helene s-a nascut in Suedia in 1976, iar cu Figo a facut cunostinta la un concert de flamenco, dar s-au casatori abia dupa cinci ani. Dupa casatorie abandonase cariera de model, insa recent a revenit pe podium. Ce-i drept nu mai pozeaza goala. :D



VERONICA ZIDANE

Pana la intalnirea cu Zidane in 1993, Veronica Fernandez, o frantuzoiaca cu sange spaniol, era dansatoare profesionala si profesoara de dans, urcand si pe podium din cand in cand in calitate de model. Dupa casatoria cu celebrul fotbalist, Veronica s-a lasat de dans si-si consacra timpul integral familiei. Cuplul Zidane are patru baieti.

No comments:

Post a Comment

Search This Blog