21 July 2007

CE E DRAGOSTEA ?


Dragoste. Ce va vine in minte cand auziti acest cuvant? Este un iubit sau o iubita; este un sot sau o sotie; sau poate mama sau tatal tau, sora sau fratele? Poate va ganditi la acel prieten special in care poti avea incredere intotdeauna. Intreaba o suta de oameni sa defineasca ce este dragostea si probabil vei primi o suta de raspunsuri diferite. Subiectul dragostei a fost examinat de filozofi, infrumusetat de poeti si inaltat de muzicieni de-a lungul secolelor. Dar suntem noi acum mult mai lamuriti decat am fost ?

William Shakespeare spunea despre dragoste: "Cand dragostea vorbeste, vocile tuturor zeilor par a fi adormite in armonia raiului."

Stim noi ce e dragostea adevarata? Eu unul sunt pierdut in aceasta lume, plina de surprize.Am iubit, iubesc pe cineva si voi iubi in continuare.Acela care nu a iubit niciodata inseamna ca nu a trait niciunde. E un sentiment aparte cand iubesti, poti pierde sau poti castiga.

Viata e foarte frumoasa daca iubesti ,daca traiesti inseamna sa iubesti. Daca ma intreaba cineva ce e dragostea nu ma uit in dictionar ci o spun din inima.......este cel mai frumos sentiment si dulce care poate exista in viata unui om. Fara dragoste esti pierdut...cei ce nu au intalnit dragostea..le doresc succes!!

No comments:

Post a Comment

Search This Blog