18 June 2009

BRANDUSA SI LEGENDA EI



O cunoasteti pe Brandusa ? Cum care Brandusa... sper ca nu vati gandit acolo unde mi-a fugit gandul si mie :))

E tare buna Brandusa, dar eu ma gandesc la o floare mai baieti :))Data viitoare o sa vorbesc si despre ea.

Numele de Brandusa sugereaza putere si curaj. O persoana cu numele de Brandusa pune pasiune si loialitate in tot ceea ce face si va face tot posibilul pentru a-si atinge idealurile.


Floarea BRANDUSA simbolizeaza puternice sentimente si devotament, legaturi stranse atat de LOVE cat si de prietenie. Imi aduc aminte cand eram mic, mergeam intr-o poienita la tara si culegeam flori pe care le strangeam apoi si formam o coronita frumoasa. Erau si branduse printre nenumaratele flori, prietenia dintre noi, copii de atuncii fiind intr-un fel influentata de aceste flori, asa cum spune legenda.


Cel care daruieste unei femei Branduse nutreste pentru aceasta o dragoste puternica si pasionala. Femeia careia ii plac Brandusele este o femeia puternica, devotata, care pune pasiune in tot ceea ce face.

Legenda spune ca Brandusa era fata cea mai mica a imparatului Florilor. Pe vremea cand traia Brandusa, imparatia ei era condusa de un zmeu, care in fiecare an sacrifica cate unul dintre barbatii din imparatie. Cand a implinit 20 de ani, aceasta s-a casatorit cu un print pe care il iubea nespus de mult. La numai o zi de la nunta lor, printul este rapit de zmeu si dus in castelul acestuia spre a fi sacrificat.

In ciuda insistentelor tatalui ei, Brandusa refuza sa lase salvarea sotului ei pe mana armatei tatalui ei si porneste ea singura in cautarea zmeului si a barbatului ei. Intalnind zmeul, aceasta il provoaca la lupta in sabii si palose, reusind pana la urma, dupa 7 zile si 7 nopti sa il ucida pe acesta si sa isi salveze iubitul.

Iata o BRANDUSA in carne si oase:


No comments:

Post a Comment

Search This Blog