08 June 2009

FEMEILE DE LA ETAJUL CINCI


Inboxul meu este plin de mailuri pe care nu reusesc sa le citesc la zi, dar cu timpul ma ocup si de aceasta problema. Am ''descoperit'' ceva haios despre dorinta femeilor de astazi in privinta poftelor lor feminine.

O sa fiu din nou acuzat de misogism, dar ... faptele vorbesc, vorba unui slogan electoral.

******

Cinci femei au mers intr-o vacanta si au ajuns la un hotel cu cinci etaje care avea un afis pe care scria "Numai pentru femei". Fiindca femeile erau fara prietenii lor, au decis sa se cazeze acolo.

Receptionerul, un barbat foarte atractiv, le-a explicat cum se pot caza in hotel:
"Hotelul are 5 etaje. Duceti-va din etaj in etaj si, atunci cand gasiti ce doriti, puteti sa stati acolo. E usor sa va decideti fiindca fiecare etaj are afise care explica ce este la etajul respectiv.

Singura regula este: Daca ati parasit un etaj nu va mai puteti intoarce".
Femeile s-au sfatuit si au decis sa mearga sa vada. Apoi au inceput sa viziteze fiecare etaj.

La primul etaj pe afis scria: "Toti barbatii de la acest etaj nu sunt buni la pat, dar sunt draguti si sensibili". Femeile au ras si fara nici o ezitare s-au indreptat spre etajul urmator.

Pe afisul de la etajul II scria: "Toti barbatii de la acest etaj sunt buni la pat, dar trateaza femeile rau". Inca o data femeile au strambat din nas si s-au indreptat spre etajul superior.

Femeile au urcat la etajul III unde pe afis scria: "Toti barbatii de la acest etaj sunt buni la pat si sunt foarte atenti la dorintele femeilor". Acest lucru le-a placut femeilor, dar mai erau inca doua etaje.

Conform asteptarilor, la etajul IV mesajul de pe afis era perfect: "Toti barbatii de pe acest etaj au corpuri superbe, sunt foarte buni la pat, necasatoriti, foarte bogati si heterosexuali." Femeile s-au aratat foarte multumite, dar au decis ca e mai bine sa vada ce le poate oferi etajul cinci

Cand au ajuns la etajul V, au gasit numai un afis pe care scria: "La acest etaj nu este nici un barbat. Etajul a fost construit doar pentru a demonstra ca practic nu este nici un mijloc de a satisface o femeie.

1 comment:

  1. Tare de tot, blondule!


    Sa fi iubit!



    Leonard

    ReplyDelete

Search This Blog