19 January 2008

NU-MI PLAC PUPINCURISTII

Am incercat sa fiu echilibrat in orice proiect sau activitate desfasurata, insa sunt unele persoane care fac parte dintr-o ’’categorie’’ in plin progress. Ii urasc, detest si uneori chiar le-o spun in fata.


PUPINCURISTII

Este vorba de genul ala de oameni parsivi si prefacuti, in care nu poti sa ai niciodata incredere pentru ca ei nu stiu altceva decat sa isi urmareasca interesul. Un fel de tarfe….pentru ca si ei fac cam acelasi lucru…se prostitueaza, dar intr-o forma mai usoara daca vreti sa ii zicem asa.


Ce fel de oameni sunt ei ? pai sunt genul care sa dau bine pe langa cineva pentru ca se gandesc ca le iese ceva de acolo sau ca sunt in avantaj fata de alte personae


O categorie de oameni pe care o gasesti peste tot in lume sunt pupincuristii. Ce fel de oameni sunt ei ? pai sunt genul care sa dau bine pe langa cineva pentru ca se gandesc ca le iese ceva de acolo sau ca sunt in avantaj fata de alte persoane.


Nu imi plac lingaii prin modul lor de a fii tot timpul am mers dupa filozofia ca daca vrei sa obtii ceva trebuie sa muncesti, sa te zbati pentru a obtine ce doresti, cred ca lingaii gandesc cam asa "lasa ca ma pun bine si atunci cand am probleme merg si mi le rezolva" in loc sa te bazezi pe propiile puteri tu preferi sa fii un lingau si cu asta basta le-ai rezolvat pe toate.


Pupincuristii,sau lingaii, sau buci-stergaii, reprezinta cam 20% din populatia tarii. Ar face orice ca sa intre sub pielea cuiva, iar rolul de hartie igienica li se potriveste de minune. Pot fi cei mai buni prieteni, dar si cei mai inversunati dusmani.


Pupincuristii actioneaza solo, deoarece 2 sau mai multe suluri deja bat la ochi. Eu nu inteleg ceva la ei: cum vor sa mai fie si respectati, dupa ce dau dovada de un caracter inexistent? Ce retard ar rade la o gluma imbecila facuta de un sef care vrea “sa testeze terenul”(o da, le place si lor la nebunie) insa si-ar da ochii peste cap si ar dezaproba o gluma un pic nesimtita, insa extrem de amuzanta ? Exista si anumite avantajele ale pupincurismului, insa sunt cu mult intrecute de dezavantaje.


Dar pupincuristii nu se opresc aici. Dupa ce intra sub pielea cuiva, vor sa-i ia si locul!! Nesimtire imensa! Si se poarta de parca toti ceilalti ar fi inferiori, cand nu realizeaza ca ei sunt de fapt pielea p*** in comuna! Fiind un standard de maturitate, ei nu fac gesturi “infantile”, ci “adopta o conduita ireprosabila” si considera ca “au datoria de a-i indrepta pe ceilalti”. Si ca sa mai tina cativa ”prieteni” pe langa ei, le spun acestora mici secrete ale persoanei pe care o “spala”. Ca sa “vede” si prostii ce e aia viata!


Din partea mea, toate aceste persoane ar putea forma un zid uman in fata tramvaiului sau pot constitui subiectul unui reportaj de stiri despre autoincendiere.


Mai jos se observa o imagine care ne arata conturul unui chip uman pupincurist. Ai grija sa nu fi tu acolo ...

Articolul acesta este dedicat acelor persoane care nu isi mai scot botul din curul sefilor.


No comments:

Post a Comment

Search This Blog