06 June 2008

NOI POZITII DE SEX


Kamasutra ne arata tot felul de pozitii pentru a face sex, ajunganduse la un numar ce depaseste suta, insa atunci cand cineva pronunta numarul 69, gandul ii zboara cu siguranta si la … sex.

Recent au aparut alte pozitii, care mai de care, ce merita testate.

Numarul 10 - Ghost Rider
Nu incercati sa dati foc capului partenerului(ei) dupa care sa incepeti sa faceti sex. Asta ar cadea in categoria “Pozitii de sex pentru Mike Tyson”. Aceasta pozitie este umana si incepe cu femeia deasupra. Barbatul arunca cearceaful peste capul femeii si… cam atat.

Numarul 9 - Hotul de morminte
Cheia acestei pozitii este gasirea cu succes a unui amestec de emotie sexuala a furtului si mirosul deloc placut al maruntaielor umane putrezite. Se initiaza in momentul in care iubita adoarme si se continua cu acoperirea in totalitate a corpului ei cu haine proaspat scoase din cosul de rufe, astfel incercandu-se imitarea atmosferei unui mormant. Odata ingropat corpul partenerei, trebuie readus la viata cu sex oral.

Numarul 8 - Povestea din Cripta
Tu si partenera(ul) trebuie sa ajungeti cumva sub pat (”cripta”) si sa incepeti o partida de sex salbatic, si sa lasati ’’povestitorul’’ sa decida daca va place sau nu sa va zgariati, suparator, partenera pe spate.

Numarul 7 - Sperietoarea de ciori
Un partener trebuie legat de ceva solid in forma de cruce sau T si trebuie sa se comporte ca si cum nu ar avea un schelet osos. Celalalt partener ajunge sa se bucure de beneficiile faptului ca partenerul sau este legat in fata lui. Asta implica mangaieri, cochetari si tot felul de moduri in care poti sa atati persoana de langa tine.

Numarul 6 - Bobbing for Boobies
Aceasta pozitie de sex este un pic mai greu de inteles, dar foarte simpla in acelasi timp. Umple-ti cada de una sau mai multe perechi de sani (asta daca si partenera e de acord!), pune mainile la spate si baga capul inauntru pana te cuprinde o senzatie placuta data de endorfine.

Numarul 5 - Liliacul adormit
Stim ca este destul de periculos sa-ti expui zona genitala unui carnivor zburator, asta, bineinteles, daca rolul unui carnivor nevazator si zburator nu a fost acceptat de partenerul tau. In aceasta pozitie, partenerul tau trebuie agatat cu capul in jos de orice bara destul de rezistenta iar odata fixat in pozitie, puteti incepe o partida gen “69″ pana cand apare lumina soarelui in fereastra sau cantitatea neobisnuit de mare de sange din capul “liliacului” il determina sa lesine.

Numarul 4 - Night of the F*cking Dead
In aceasta ingenioasa pozitie de sex pentru cei cu “creierul mort”, partenerii incep intr-o pozitie standard a misionarului. Odata ce barbatul s-a instalat comfortabil in pozitie atunci lucrurile devin chiar prostesti, aaa…. amuzante! Mai exact, nici unul din parteneri nu are voie sa-si foloseasca mainile sau picioarele pentru sprijin, rezultand cu doi indivizi infometati-de-sex gemand, luptandu-se si scuturandu-se pentru a ajunge la orgasm.

Numarul 3 - Amestec de monstrii
Premisa e simpla, dar depinde de cati bani esti dispus da dai pe un costum. Trebuie sa te duci sa-ti cumperi un costum, sa-l aduci acasa si sa il tai in jurul zonei genitale. Aceasta modificare se realizeaza la ambele costume. In caz ca nu te numesti Paris Hilton, banuim ca esti in posesia puterilor mentale necesare pentru a deduce ce urmeaza.

Numarul 2 - Cap de dovleac
In timp ce femeia se machiaza cu fard portocaliu si negru, barbatul va taia o gaura intr-o cutie care va avea loc de masa. Ea va ingenunchia cu tot cu capul sau aratand a dovleac cu fata iesind in cutie. El va sta in fata ei si va tinti spre ranjetul negru…

Numarul 1 - Fiertura vrajitoarelor
E nevoie de 2 fete: una in stare de ebrietate si prietena aceea pe care a sarutat-o in liceu/facultate. Cheia la aceasta pozitie este numai si numai legata de atmosfera pe care o creezi. Umple cada cu apa fierbinte colorata maro (colorant alimentar), ochi falsi de plastic, lumanari Gothice si doua femei bisexuale gata-pregatite. Bonusul acestei pozitii este dupa fiertura atunci cand cele doua vor face dus impreuna. Moment in care le vei oferi cunostintele tale in materie de curatat corpuri de femei sau vei sta pe spate relaxat, admirand privelistea.

Important de stiut: pozitiile din acest articol nu sunt obligatorii! In cazul in care nimic din ce e descris aici nu te tenteaza, nu e nicio problema… stai linistit, esti un om normal!

No comments:

Post a Comment

Search This Blog