06 June 2008

PROBLEMELE BARBATULUI : DE CE INSALA FEMEIA ?


Infidelitatea femeilor nu este un fenomen nou, dar in ultimul timp a luat amploare. In trecut sotia care insela era o raritate, in ziua de astazi doamnele sunt mai predispuse la inselat ca predecesoarele lor.

Femeile inseala pentru dragoste, pentru sex, pentru a-si creste increderea in sine, pentru a se simti frumoase si dorite si deoarece se simt singure, neatragatoare sau pur si simplu vor sa se razbune pe partenerii lor.

Femeile casatorite vor sa scape de monotonia casniciei, se simt singure Totusi, multe dintre ele fac acest lucru si in semn de razbunare, atunci cand au gasit o urma de ruj sau vreun semn care sa indice infidelitatea partenerului.

Mai exista si tipul de femeie egoista si parsiva, care este casatorita cu un barbat care o iubeste si are grija de ea, dar continua sa se implice in relatii extra-maritale in cautare de aventura sau pentru bunurile materiale si banii pe care alti barbati le pot oferi.


Psihologii sunt de parere ca de multe ori barbatii se tem de intimitatea unei relatii monogame si cauta sa-si dovedeasca independenta prin relatii extra-conjugale. Femeile care calca stramb, insa, o fac deoarece simt nevoia de o apropiere extraordinara cu o alta persoana. Barbatii inseala pentru a-si dovedi virilitatea. Femeile, pe de alta parte, inseala fiindca isi doresc sprijin, dragoste si cauta sa-si redobandeasca farmecul feminin.

Exista femei care nu insala ? Eu cred ca DA si acelea sunt uratele

Femeile sunt de neinteles pentru barbati. Ele au in sange ceva ce le duce la a insela. Sunt femei care spun, vis-a-vis de dublele lor relatii simultane, ca atunci cand sunt cu number one, il iubesc mai mult pe number one iar atunci cand sunt cu number two, il iubesc mai mult pe number two.


Problema nu se pune daca o femeie inseala sau nu. Problema se pune daca poti sa fii fericit cu o femeie. Chiar daca te inseala, poti sa nu afli niciodata si sa fii fericit. Chiar daca te-a inselat cu altul, se poate ca ea sa ramama cu tine, sa te faca fericit si sa-i franga inima "amantului". Si tu sa fii invingator fara ca macar sa stii. Si ala sa zaca undeva la doi metri sub pamant ca n-a putut sa suporte ca ea a ramas cu tine. smile.gif

1 comment:

  1. Femeile înşeala atunci cand nu sunt respectate, nu sunt apreciate si bineânteles ca si atunci cand simt ca nu mai pot avea încredere în partener.

    ReplyDelete

Search This Blog