29 October 2008

ADEVARURI DESPRE BARBATI

1. Sexul este întotdeauna prioritar!
Vor spune că nu am suflet şi că doar pentru că sunt mai receptivi la acest capitol, asta nu-mi dă dreptul să spun că mintea lor stă în pantaloni. Dar nu-i nimic. Îmi iau singură acest drept şi susţin sus şi tare că pentru ei sexul a fost, este şi va fi pe primul loc. Peste sport, peste serviciu, peste noi, peste relaţia nostră, peste familia lui şi chiar peste sănătatea lui. Dacă sexul este printre opţiuni, atunci ştim care va fi alegerea.

2. Replicile din filme sunt cele mai bune instrumente de comunicare
Ei memorează tot. Găsesc atât de interesante şi funny replicile din seriale americane, încât le folosesc ori de câte ori au ocazia. Şi sunt al naiba de dese ocaziile de genul ăsta. Reproduc chiar şi glumele lui Austin Power (care... fie vorba între noi, nu este deloc amuzant), iar „jocul” nu se tremină aici. Prietenii lui râd, continuă dialogul, spun altă replică şi întreaga scenă este rulată chiar la voi în sufragerie.

3. Nu sunt atât de amuzanţi precum vor să pară
Băieţi, iată o ştire care v-ar interesa. Sau mai degraba v-ar ajuta! Reproducerea citatelor amuzante din filme nu vă fac să fiţi voi înşivă haioşi. Poate doar posesorii unei bune memorii. Aşa că amintiţi-vă când vreţi să mai citaţi vreun macho din filme americane, doar voi credeţi că sunteţi funny, nu şi ceilalţi.

4. Exagerează în orice situaţie
Ei nu au niciodată succesul despre care vorbesc tot timpul, nu au înălţimea cu care se laudă, nu sunt amuzanţi precum se vor şi nici atât de arătoşi precum se cred. Ei, bărbaţii, tot timpul au tendinţa de a deforma realitatea. Aveţi grijă dacă vă spune că... mărimea chiar contează.

5. Sunt leneşi
I-aş numi mai degrabă comozi. De câte ori nu i-aţi auzit spunând că se uită pe un anumit post tv doar pentru că nu au la îndemână telecomanda să schimbe canalul. Sau că mai bine sună, decât să scrie un sms. E nevoie de o singură tastă. Dacă ar fi după ei, sexul şi fotbalul sunt singurele motive care-i mai scot din trândăveală.

6. Se irită când întărziem la întâlnire şi dau tot timpul vina pe...oglindă.
În realitate, simt un fel de teamă cum că tu, partenera lui, nu vei fi cea mai frumoasă din acea seară.

7. Cred că pot face orice mai bine decât noi
Orice intreacţiune cu o altă persoană, bărbat sau femeie, se transformă într-un mic concurs, cu învinşi şi învingători. Iar el, masculul, primeşte întotdeauna coroniţă. Nimeni nu alege o variantă mai bună decât a lui, nimeni nu ştie să rezolve probleme mai bine decât el.

8. Nu suportă să fie criticaţi
Pentru că se cred atotştiutori, ei nu suportă să fie criticaţi. Tot ce fac este productiv, tot ce spun este bine. Asta înseamnă că trebuie să le protejăm eul pentru a nu-i dezorienta în misiunea lor de binefăcători?

9. Vor să audă constant: esti cel mai deştept, eşti cel mai bun, eşti cel mai...cel!
Majoritatea au fost obişnuiţi, (de către mamele lor), să audă tot timpul laude. Se hrănesc cu ele, aşa că au nevoie de ele în continuare. Tot timpul! De ce credeţi că vor să vorbim “murdar” în timpul partidelor de sex? E o confirmare că au “mintea ascuţită”! Şi când vin acasă, după ce au trecut cu brio un examen, vor să audă de la noi cât de deştepţi (şi să nu uităm ... aderabili) sunt ei.

10. Întotdeauna trebuie să câştige
Oricând, oricum. Nu contează contextul, el trebuie să iasă învingător. La tastarea sms-urilor (pot tasta 65 de cuvinte pe minut, frate!), la jocul de şah de pe calculator, la fotbalul în sală sau ...la agăţat. El trebuie să iasă pe primul loc. Trist...dar adevărat! Dar şi amuzant, pentru noi, spectatorii.

11. Orice fată neinteresată de persoana lor, e… naşpa
Pentru că orice fată normală, frumoasă, sexy nu l-ar refuza pe El. Ceva trebuie să fie în neregulă cu ea dacă nu vrea să aibă de a face nimic cu el. E naşpa, e egoistă, e mofturoasă, într-un cuvând, nu e de nasul lui. Şi nici prietenilor nu le-ar plăcea, aşa că este evident că nu e THAT GIRL.

12. Sunt ca nişte femei
Ştiu, sună... sensibil, dar chiar sunt muieri. Ei discută despre marele rol pe care-l deţin, dar când vine vorba să-l joace, se comportă mai rău ca femeile. Mai ales atunci când vine vorba de despărţire. Ne aşteptăm să procedeze matur, ca un adevărat mascul (care, by the way, nu există) şi să spună verde în faţă ce crede despre relatia noastră. Nici de cum. El închide telefoanele, se comportă ciudat şi îşi sună prietenii să le împărtăşească actele sale de vitejism. De ce nu înţelegeţi că ar fi muuult mai uşor dacă aţi vorbi?

13. Au două feţe
Ne complimentează în faţă, au tot genul de texte care mai de care mai sonore. Când întorc spatele, dar mai ales când se întâlnescu cu “gaşca”, nu ezită să aminească de unele părţi ale corpului, mai mult sau mai puţin voluptoase. Întorc cealaltă faţă, devin misogini şi analitici.

PS.ARTICOL PRELUAT DIN PRESA ONLINE

No comments:

Post a Comment

Search This Blog