28 October 2008

DIVE DEPENDENTE DE VIBRATOR

Daca barbatii nu se descurca in dormitor, consoartele lor au mai multe solutii, cea mai potrivita fiind ''prietenul'' cu baterii, neaparat reicarcabile :)).
Recent am aflat care dintre vedete folosesc vibratorul, cu stiinta partenerului.
Lindsay Lohan (22 de ani) a avut multe aventuri cu bărbaţi, până când de curând a devenit lesbiană. Şi cum altfel nu se poate, din partidele de amor cu iubita ei Samantha, vibratorul nu lipseşte niciodată.
Sharon Stone (50 de ani) e la fel de provocatoare şi în viaţa de zi cu zi, ca şi pe ecran. Ea şi-a etalat recent un iubit cu 25 de ani mai tânăr despre care spune că o satisface sexual. Totuşi, actriţa a recunoscut că mai are un “prieten” foarte bun, cu baterii, pe care-l scoate să se “joace” aproape zilnic.
Una din “nevestele disperate”, Teri Hatcher (43 ani) e şi ea adepta jucăriilor erotice. Când a fost întrebată dacă are o relaţie, Teri a spus: “Sinceră să fiu, nu ştiu pentru ce mi-aş dori un bărbat. Deţin nişte electronice fabuloase”.

Eva Longoria, starul din serialul “Neveste disperate”, a declarat, în urmă cu ceva timp, că cea mai grozavă partidă de sex a fost cu o jucărie erotică şi că de atunci aceasta e nelipsită de la ea din dormitor. Actriţa de 33 de ani e de-a dreptul îndrăgostită de un vibrator Rabbit.
Jordan (30 ani) a fost atât de legată de vibratorul ei, încât a încercat să îl ia în junglă atunci când a filmat pentru “I’m a Celebrity Get Me Out Of Here”. Modelul le-a spus producătorilor reality-show-ului că are nevoie de jucăria sa sexuală “să omoare” timpul.
Halle Berry (42 de ani) a declarat recent că viaţa sa sexuală s-a îmbunătăţit considerabil de-a lungul timpului şi că este o mare admiratoare a jucăriilor sexuale. Actriţa a recunoscut că vizitează frecvent The Pleasure Chest (un magazin specializat, unde se vând vibratoare şi lenjerii intime sexy) pentru a-şi satisface fanteziile.


Acestea sunt cele mai cunoscute.Daca stiti voi altele, trimiteti un mail :))

No comments:

Post a Comment

Search This Blog