29 October 2008

ADEVARURI DESPRE FEMEI

1.TE DUCE CU PRESUL
Daca nu ai pres ai scapat, dar ai grija sa nu aluneci pe parchet:)).Daca ai aflat ca s-a intalnit cu ex-ul la cafea, va spune ca ti se pare – si el e ca toti barbatii si de ce crezi ca ar avea o problema sa iti spuna ca s-au vazut. Inseamna ca ii pasa de ce simti si nu vrea sa te raneasca. Nu ii pasa, insa, atat de tare cat sa nu se mai vada cu el. Incearca si tu sa iesi cu fosta…


2.Lucrurile sunt mult mai complicate decat crezi

Cand un barbat vrea la televizor - uneori bere sau sex - nimeni nu il considera infantil. Multi isi ofera mici placeri de tipul “iesiri usoare”. Daca abia ai inceput sa te vezi cu o femeie si daca te place, nu ai nicio problema. Nu i se pare ceva iesit din comun. Cand, insa, se instaleaza in relatie, iti va prezenta netul ca pe ceva foarte complicat, care strica mintea barbatilor. Sunt si altele, la fel de “periculoase” pe care va avea grija sa le stii.

3 E obligatoriu sa ii faci complimente

Ok, vi le tot facem! Stim cat e de importanta persoana voastra. Iar asta ne scoate din minti. Stim si ca noi suntem singurii care gresim. Daca ne bagati in seama am si ajuns la orgasm. Nu mai vrem altceva. Nu vrem decat o pauza. Ca ne uzam. Sau poate tu esti uzata? Te-ai gandit? ...Ups, scuze iubito. Am vrut sa spun ca minunanta rochie pe care o porti arata mirobolant.

4 Stie ce ti se potriveste mai bine decat stii tu

Se intampla tot cand e sigura pe relatie. Daca e ceva cat de mic care nu ii place la tine, va vrea sa il schimbe. Daca o inseli este ok sa te schimbe, dar daca ai luat tricoul care nu trebuia sau daca ai freza aiurea, nu e treaba ei. Stii si singur cum vrei sa iti stea parul. Doamnelor, nu mai credeti tot ce scrie in revistele pentru femei despre ce ne place. Opriti-va la sex oral (sau de care vreti voi) si va iubim.

5 E un drac fata de alte femei

Nu vei putea niciodata sa intelegi ironia crunta cu care ele biciuiesc in timpul oricarui conflict. Femeia suparata este rece, calculeza si daca decide sa se bata, face cele mai mari stricaciuni. Deranjeaz-o si vei afla. Deci, daca vezi ca loveste prin emailuri si zvonuri impotriva altcuiva, fii prietenul ei. Pazaste-ti spatele cu mare grija!

6 E intr-o suferinta continua

E adevarata cauza pentru care simt nevoia de complimente. Dar ele nu inteleg. Cand un tip e cu o tipa, el gandeste ca ea e tare. Uita ca femeia, in general, este devastata de o suferinta interioara. Baieti, pe bune, ele chiar au tot soiul de chestii. Daca intelegeti durerea existentiala a iubitei, va veti explicati o groaza de mistere feminine. Punctul G nu va asteptati sa vi-l explicati!

7 E complet nebuna

Pare cliseu, dar cand apare o dezechilibrare chimica (ex schimbare de nivel hormonal), gandurile nu mai controleaza cuvintele si actiunile; se numeste nebunie. Ar fi de ajuns sa ducem multe femei la ospiciu. Noi, insa, ne ducem amarul intre toanele ei, asteptand o ameliorare. Multe admit nebunia lor “temporara”, dar daca faci greseala sa nu stii ca e o doar de moment, va fi vai de tine. Tu nu ai voie decat sa o intelegi.

8 Umor au doar ele

Ne intalnim cu femei simpatice. Nu sunt intotdeauna grase si nu toate sunt lesbiene. Unele sunt hot si de astea suntem mandri. Multe, insa, rad doar la glumele lor. Daca le intrebi, spun ca vor un barbat glumet si chiar se dau peste cap sa il aiba. Numai ca atunci cand apare, tocmai se uita la telenovele si, “Vai, scuza-ma un pic. O sa fiu atenta si la tine.” Fii serios, poate daca semeni cu un actor din filmul ei.

9 E cool sa tipe la concert

Multe femei considera ca zbieratul in preajma unei personalitati este cool. Chiar si prietena ta. E in natura lor. Baietii (ne virgini) nu sunt obsedati de cei faimosi asa cum sunt femeile. Mergi la concert si o sa vezi cu ochii tai. Nu vor sa te insele, dar in mod cert isi pierd identitatea. In special daca cel care canta are si o chitara. Sau daca ii da autograf. Chiar pot lesina, daca tipul are un accent mai ciudat.

10 Minte mult mai bine decat tine

Cand un barbat minte, stie ca face ceva rau. Isi intoarce privirea si face totul ca sa iasa din situatie. Cand o femeie minte, se uita la celalalt. Ii place sa i il priveasca in ochi si sa ii toarne baliverne. Si o face in mod rezonabil. Mult mai rezonabil decat de obicei. (Asta e primul semn). Mi-e mila, insa, de cel care isi prinde iubita mintind. Ea isi va atinti asupra lui intreg arsenalul de razboi. Nu incerca sa faci ceva. Mai bine te imbeti si pleci sa cauti alta.

11 Fericirea push-up

Majoritatea nu agatam pe strada. Belim ochii la funduri sau la sutiene push-up de la distanta rezonabila. Sunt si novici care indraznesc sa comenteze dar si-o iau peste ochi. Femeile nu vor sa fie agresate. Daca, insa, nimeni un scoate un cuvant, devine ingrijorata. Nu se mai simte sexy. Baieti, nu luati asta ca o invitatie. Iar voi, doamnelor, incetati sa mai spuneti ca nu va place cand sunteti privite.

12 Ele stiu mai bine ce gandim

Pentru barbati, sa spuna ce gandesc este o mandrie. Nu conteaza cat de direct vorbesti, ele simt ca au control doar incercand sa decodeze ce tu nu spui. Si, uite-asa ajung sa stie ce simti si ce vei face in continuare chiar daca un te-ai gandit la asta. Doamnelor, barbatii vorbesc doar cand vor sa spuna ceva. Voi vorbiti doar ca sa vorbiti. Daca va vine sa vorbiti fara rost, mai bine incercati sa faceti ceva.

13 Folosesc sexul pentru a ne manipula

Daca arata foarte bine si/sau este prea prietenoasa, e clar ca iti va cere ceva ce tu un vrei sa faci. E perfect normal in gandirea feminina. Stie ca iti place sexul si il foloseste ca sa te convinga sa faci ce vrea ea. Iar intr-un final, vei face. Fetelor, nu intelegeti gresit. Sexul e tot ce ne dorim. Folositi-l ca sa ne convingeti! E cea mai buna forma de manipulare. Sa nu va imaginati, insa, ca un stim ce faceti.

PS.ARTICOL PRELUAT DIN PRESA ONLINE

1 comment:

  1. In cea mai mare parte e adevarat!

    Leonard

    ReplyDelete

Search This Blog